Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Perception of brand McDonald's on Czech market
Harčár, Tomáš ; Zeman, Jiří (vedoucí práce) ; Filipová, Alena (oponent)
Bakalářská práce zkoumá vnímání značky McDonald's mezi spotřebiteli na českém trhu. Cílem této práce je pomocí dotazníků ověřit předpoklad, který je postavený přesvědčení, že zákazníci považují prodávané jídlo v restauraci McDonald's jako nezdravé a nekvalitní. Práce obsahuje teoretickou část, kde jsou přiblíženy základní pojmy spojené s budováním značky a image značky. Tyto teoretické definice jsou pak použity na vysvětlení a přiblížení reklamní strategie společnosti McDonald's. Závěrečná kapitola hodnotí výsledky dotazníků a následně přibližuje jak společnost McDonald's propaguje své praktiky veřejnosti. Ze získaných informací o praktikách společnosti McDonald's lze vyvodit závěr, že restaurace při přípravě svých produktů používá kvalitní potraviny a výrobní postupy. I když společnost své praktiky propaguje, často se potkává s negativním postojem veřejnosti. Zlý image značky se snaží společnost vylepšit otevřeným přístupem k informacím, komunikaci se svými zákazníky a představováním nových konceptů prodejen.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.